Onze diensten

Steam & Clean heeft door haar manier van werken en de gekozen apparatuur een breed werkterrein. Op de “Home pagina” staat reeds vermeld dat we zowel de particuliere als de zakelijke markt bedienen.

Door volledig uitgerust op locatie te komen hoeft de opdrachtgever zelf niets te regelen dan alleen de sleutels af te geven. Ook als er onverhoopt geen stroomvoorziening aanwezig is kunnen we door gebruik te maken van een aggregaat ons werk doen.

Door de mobiliteit van de stoomcleaner kunnen we altijd dicht bij het te reinigen object komen zoals in jachthavens, caravan stalling, garages, parkeerterreinen etc.

Naast het op locatie reinigen van een voertuig kunnen we ook aanwezig zijn bij evenementen waarbij u als opdrachtgever uw gasten kunt verwennen met het reinigen van hun auto.

Download hier de leveringsvoorwaarden

Steam & Clean beschikt ook over cadeaubonnen voor het “standaard”- en “Exclusieve” pakket. De gever van de cadeaubon krijgt altijd 10% korting. Bent u tevreden over de kwaliteit en service van Steam & Clean en u brengt ons een nieuwe opdracht dan krijgt u bij de volgende opdracht ook 10% korting.

Naast het “Standaard” en “Exclusief” pakket hebben we extra diensten zoals: bekleding van plafonds en stoelen reinigen, Leren bekleding behandelen, Linnen kappen reinigen en impregneren. Bent u overtuigd van de kwaliteit waar we voor staan dan kunt u ook kiezen voor een jaarprogramma waarbij wij uw auto een vooraf bepaald aantal keren reinigen zodat deze er altijd verzorgd uitziet.

Franchisenemer worden bij Steam & Clean?

Download de folder