Nieuws

17-03-2015

Steam & Clean is op zoek naar nieuwe franchisenemers welke als vestigingsmanager hun werk gaan doen in een beschermd rayon. Door opdrachten binnen te halen kan hij/zij een EcoWash-voertuig met EcoWash-specialist aansturen om de opdrachten uit te voeren.

22-12-2013

Elke franchisenemer van Steam & Clean is sinds december 2013 officieel dealer. Met Thomas Allart, directeur van Nanocoat International, hebben we overeenstemming bereikt over de samenwerkingsvorm.

Nanocoat levert tientallen producten van topkwaliteit op het gebied van cleaning en bescherming van heel diverse ondergronden zoals (auto) lak, glas, steen, RVS, hout, beton, polyester, kunststof, textiel etc. Zo kunnen we uw autolak beschermen met een professionele lakbescherming waarop we 3 jaar garantie kunnen geven, verder zijn er producten om graffiti te verwijderen en beschermingsproducten waarop graffiti weinig vat heeft.

Wilt u meer weten over Nanocoating neem dan even contact op met een van de franchisenemers. Zij kunnen u professioneel adviseren en leveren u de producten. U vindt de gegevens van de franchisenemers op de contactpagina.

12-12-2013

Elke franchisenemer van Steam & Clean is sinds december 2013 officieel Cartec dealer. Met Jaap van der Velden, sales manager Cartec, hebben we overeenstemming bereikt over de samenwerkingsvorm. Beiden hebben we het gevoel elkaar prima te kunnen versterken.

Cartec levert honderden producten van topkwaliteit o.a. op het gebied van autocare. Deze producten sluiten perfect aan bij de wensen van Steam & Clean en we verwachten daarom een langdurige succesvolle samenwerking.

01-08-2013

Ton Snijers start in de regio Oosterhout / Noord Breda als gecertificeerde EcoWash Specialist. Zijn collega's en het managementteam wensen hem veel succes.