Over ons

Steam & Clean is een franchiseorganisatie die als doel heeft een landelijk dekkend netwerk op te bouwen met 100 onafhankelijke EcoWash-Specialisten. Door in hun rayon de particuliere en zakelijke klanten op te zoeken met speciaal daarvoor ingerichte EcoWash-voertuigen, krijgen zij toegang tot de onbeperkte mogelijkheden om hun business succesvol gestalte te geven.

De taak van de EcoWash Specialisten is om verplaatsbare- en vaste objecten op locatie grondig te reinigen met speciaal daarvoor gemaakte stoom cleaners. Het reinigen gebeurt met een minimum aan waterverbruik en zonder het gebruik van chemicaliŽn.

En als er hardnekkig vuil verwijderd moet worden zoals hars, teer, vet etc. dan wordt er alleen gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare producten zodat het milieu gespaard wordt. De opdrachtgever kan via deze website zijn wensen kenbaar maken en zelf een afspraak inplannen op de agenda van de betreffende EcoWash Specialist. Door service op maat te geven en kwaliteit te leveren voor een scherpe prijs zal onze klantenkring gestaag groeien.

Franchisenemer worden bij Steam & Clean?

Download de folder